svētdiena, 2009. gada 25. janvāris

Sweat Heart

Beidzot mūsu dārzā ķirši ir gatavi, sākām ar sweat heart šķirni. Iepriekšējās 10 dienas strādājām bez brīvdienām pa 10, 11 stundām.. Īstenībā esam baigie monstri, jo dažas dienas strādājām pat bez pārtraukumiem, jo īpaši sākumā, kad nebija nepieciešama pusdienu pauze, jo no ķiršiem veders bija pārpildīts. Vislabāk, ja izdodas vispār ķiršus neēst, bet tas nav iespējams, tas notike automātiski, kad ieraugi kādu milzīgu tumši sarkanu ķirsi pašā koka galotnē. Dienas pirmajā pusē ķirši garšo ļoti labi = ))) Laiks priekš ķirsīem bija ideāls, ne lija lietus, ne bija par karsu, ja neskaita divas pēdejās dienas, jo karstā laikā ķrši kļūst mīksti un.... Tādēļ karstā lakā pārtraucam lasīt jau pēc diviem. Neesam paši ātrākie lasītāji, bet tā kā neņemam tik daudz pauzes un sākam lasīt jau pēc sešiem no rīta, mūsu rezultāti nav slikti, pagaidām Lauras personiskais rekords ir 55 ķiršu spaiņi dienā, Jānim.... nedaudz mazāk.
Mūsu hostelī pārsvarā visi ir nodarināti ķiršu jomā, vai nu lasa vai pako, tādēļ, ja arī vakarā kāds atnes kādu ķirsi no dārza, tie paliek neapēsti, neviens vairs nevar uz tiem pat paskatīties.
aaa, laikam pirms ķiršu sezonas mums bija viena brīvdiena, kurā nedudz pacepinājāmies saulītē un dienu pavadījām augšā kalnos pie viena ezera, bet citādi nekas tāds nav noticis pa šīm dienām,jo pārsvarā strādājam, tā,ka viss notiek tikai ap ķiršiem, rit laikam lasīsim citu šķirni. Laimīgu Jauno gadu!!! Ķīniešu bloks jau šorīt no paša rīt sāka gatavot svētku mielastu!!!

2 komentāri:

Anonīms teica...

hmmm interesants nosaukums kirsu skirnei :))

Anonīms teica...

Čau,Laura un Jāni! Sēžam,ka mēs te ar dēlu Robertu,un ar Jūsu starpniecību esam plašajā pasaulē,neizejot no mājas! Saņemieties un rakstiet vēl! To,ko solīju(10 dienas.......)vēl neesmu īstenojis.Daudz draugu!