trešdiena, 2008. gada 6. februāris

Vagabundo Mundo ir sācies!

Pirmā ziņa šajā blogā, kuras publicēšanu esmu gaidījis jau kādu laiciņu. Beidzot tas ir noticis, ledus ir sakustējies, un šķiet esmu pieņemis vienu no svarīgākajiem lēmumiem savā mūžā - ceļot! Ceļot nevis tādā nozīmē, kā to saprotam ikdienā, runājot par kādu, kurš atvaļinājumu pavadījis Krimā vai devies apskatīt piramīdas un pagozēties Ēģiptes smiltiņās, bet gan "ceļot" pa lielam, ceļot ne tikai ķeksītim un fotoalbūmam, bet sev.
Gandrīz katram no mums ir sapņi, kurus šķiet piepildīt varēsim pēc tam, kad būs nopelnīts miljons, kad paaugsies bērni, kad beigsies mašīnas līzings un tādā garā, bet kāpēc jāgaida un jāatliek? Izdomāju, ka jāsāk ar sapņa īstenošanu, un pēc tam var pieķerties pie miljona pelnīšanas, bērnu audzināšanas, mašīnas līzinga maksāšanas un citām lietām, kuras cilvēkus attur no savu sapņu īstenošanas (ja nu vien sapnis nav miljons, bērni, mašīna).
Nu jau kādu stundu mums ar Lauru ir biļetes uz Kadizu, nu jā uz Spāniju.. Uz turieni tāpēc, ka izdomājām iemācīties spāņu valodu, un Spānija ir forša, kaut vai tāpēc vien, ka tieši uz turieni bija mūsu pirmais īstais ceļojums (2004), kurā devāmies paši uz savu roku un sapratām, ka tusiņš autobusā uz Parīzi ar pusmūža ļaudīm, kuri jau pēc nedeļas atgriezīsies savos darbos visādās pārvaldēs un departamentos, nav tas, ko vajadzētu saukt par ceļojumu. Vagabundo Mundo uzņems apgriezienus 14.martā, kad atvadīsimies no lidostas "Rīga", lai nākošajā dienā atvadītos no lidostas "Stansteda" un iepazītos ar lidostu "Jerez", paldies iepazīšanās dienestam http://www.ryanair.com/! Nu idejas par Spānijas aptaustīšanu un tālākajiem ceļiem mums ir ne mazums, bet par to uzrakstīšu kādu citu dienu. Nākošais lielais solis - atlūgums un vecāku šokēšana!

5 komentāri:

Anonīms teica...

izklausaas lieliski! :) gaidu nakamos apraxtus un bildes!!! lai jums veicas.noteikti braukshu ciemos hehe

Anonīms teica...

milzigs respekt jums par sito gajienu.

Anonīms teica...

Vecais! Tiešam respeckt!!!! Noņemu cepuri Tavā priekšā par to, ka esi uzdrīkstējies reāli īstenot savus sapņus!!! Ne visi ir spējīgi uz tādu soli!!!
P.S. Es arī piesakos ciemos pēc X mēnešiem!!!

AP

Anonīms teica...

btw heresas lidostā neļauj nakšņot, ja nu ir tāda vēlme. toties apstādījumos - mierīgi.

*** teica...

Par naksnosanu jau ir stasts muhamuha